Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
RepriseEVP - 512MB RAM, 60GB disk, 1000GB bandwidth, 4 CPU cores, 2 IP addresses

RepriseVP1 - 1024MB RAM, 80GB disk, 1500GB bandwidth, 4 CPU cores, 2 IP addresses

RepriseVP2 - 2048MB RAM, 100GB disk, 3000GB bandwidth, 8 CPU cores, 2 IP addresses

RepriseVP3 - 4096MB RAM, 150GB disk, 3000GB bandwidth, 16 CPU cores, 2 IP addresses

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (44.200.27.215) од која сте и најавени.